رسالت

در این وبلاگ ،اشعار و مطالب علمی و فرهنگی اینجانب آمده است .

رسالت

در این وبلاگ ،اشعار و مطالب علمی و فرهنگی اینجانب آمده است .

رسالت

به سایت شخصی اینجانب مراجعه شود
alirejali.ir

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
  • ۰
  • ۰

باسمه تعالی

محبت

  1. محبت شعله‌ای از نور جانان
    شرح:
    در این مصرع، محبت به‌عنوان شعله‌ای معرفی می‌شود که از نور جانان (یعنی خداوند) می‌آید. محبت حقیقی ریشه در عشق الهی دارد و مانند شعله‌ای است که روشنایی می‌بخشد. این محبت از ذات خداوند می‌جوشد و انرژی و حرارت معنوی دارد. محبت الهی، همان‌طور که شعله‌ای از نور است، می‌تواند دل‌ها را روشنی بخشد و از تاریکی‌ها و سردی‌های زندگی نجات دهد.

  2. بود سرچشمه‌ی اسرار پنهان
    شرح:
    در این مصرع، اشاره به این دارد که محبت، نه تنها یک احساس ساده است، بلکه سرچشمه‌ای برای کشف اسرار پنهانی است که در جهان و در دل انسان‌ها نهفته است. این محبت الهی می‌تواند راهگشای فضاهای مخفی و ناشناخته‌ای در دل انسان باشد، به طوری که باعث کشف حقیقت‌هایی می‌شود که پیش از این به‌واسطه غفلت یا جهل پنهان مانده بودند.

  3. هر آن کس پا نهد در وادی عشق
    شرح:
    در این مصرع، شاعر به کسی که در مسیر عشق قدم می‌گذارد، اشاره می‌کند. «وادی عشق» به معنای مسیر یا عرصه‌ای است که انسان در آن به دنبال حقیقت و عشق الهی می‌گردد. این وادی، همان راهی است که به سوی خداوند و به سمت نور الهی می‌برد. با قدم گذاشتن در این راه، انسان وارد مرحله‌ای می‌شود که برای او تحولی عظیم در پی خواهد داشت.

  4. شود روشن دلش از نور یزدان
    شرح:
    در این بخش، شاعر به پیامد قدم گذاشتن در مسیر عشق اشاره می‌کند. وقتی انسان در «وادی عشق» قدم می‌گذارد، دلش از نور الهی (نور یزدان) روشن می‌شود. در حقیقت، عشق الهی موجب می‌شود که انسان به نور حقیقت دست یابد و دلش از کدورت‌ها و تاریکی‌ها پاک گردد. نور یزدان، همان هدایت و معرفت الهی است که قلب انسان را روشن می‌کند و او را از گمراهی نجات می‌دهد.

جمع‌بندی:
این شعر به زیبایی به عشق الهی و محبت اشاره می‌کند و بیان می‌کند که محبت یک شعله از نور خداوند است که دل‌ها را روشن می‌کند. این عشق الهی نه تنها باعث روشن شدن دل‌ها می‌شود، بلکه دریچه‌هایی به سوی اسرار پنهان حقیقت باز می‌کند. هر فردی که در مسیر عشق قدم می‌گذارد، دلش از نور یزدان روشن خواهد شد و به حقیقت‌های عمیق‌تری دست خواهد یافت.

سراینده

دکتر علی رجالی

  • ۰۴/۰۱/۰۷
  • علی رجالی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی